NAMJEŠTAJ

KOMODE, VITRINE, STOLOVI, STOLICE, ORMARI, KREVETI, RAFE, UGAONE GARNITURE, MODERNI NAMJEŠTAJ
templates

Nudimo Vam veliki izbor tradicionalnog bosanskog i modernog namještaja. Sav namještaj je rađen ručno u punom plemenitom drvu oraha, javora i trešnje. Pored standardnih dimenzija izrađujemo i namjerštaj po mjeri kupca, kao i želji vrste drveta i vrste duboreza (bosanska šara, konjička šara, arapska šara, vinova loza). Također izlaskom na teren naš stručnjak za interijer Vam može dati sugestije uređenja Vašeg interijera.

OPŠIRNIJE O NAMJEŠTAJU MOŽETE POGLEDATI OVDJE |

SUVENIRI i DEKORATIVNI NAMJEŠTAJ

KUTIJE, TACNE, KUTIJICE ZA NAKIT, UREDSKE KUTIJICE, TAVLE, SEHARE, STALCI ZA CVIJEĆNJAK, RAHLJE, itd...
design

U našem asortimanu možete naći veliki broj suvenira. Od onih malih kao poklon za Vaše najdraže, do većih kutija sa logotipom za one ozbiljnije. Urdske kutijice za olovke i vizit ksrtice rađene u orahovom drvetu sa punom rezbarijom učinit će Vaš uredski stol puno ljepšim. Dođite i uvjerite se sami ili pogledajte samo neke od naših suvenira na linku ispod..

OPŠIRNIJE O SUVENIRIMA I DEKORATIVNOM NAMJEŠTAJU MOŽETE POGLEDATI OVDJE |

SOBNE i UREDSKE GARNITURE

BOSANSKE SOBE, DIVANNHANNE, MODERNE GARNITURE ZA DNEVNE BORAVKE, SOBE i dr..
html css

Ovdje možete da vidite samo neke detalje od naših garnitura koje krase neke poznate urede i sobe. Ukoliko ste zainteresovani za uređenje interijera ili jednog dijela interijera po Vašoj želji, slobodno nas pozovite. Stupit ćemo u kontakt i doći na lice mjesta radi procjene prostora i sugestija.Klikom na link ispod vidjet ćete neke od naših radova. UŽIVAJTE!!!!.

OPŠIRNIJE O GARNITURAMA MOŽETE POGLEDATI OVDJE |

INTERIJERI ZA DŽAMIJE I MEDRESE

MIHRABI, BOSANSKE SOBE, DIVANNHANNE, i dr..
html css

Ovdje možete da vidite dio naših radova koje krase džamije i bosanske sobe. Klikom na link ispod vidjet ćete neke od naših radova.

OPŠIRNIJE O GARNITURAMA KOJE SMO RADILI MOŽETE POGLEDATI OVDJE |